Er du tilmeldt vores nyhedsbrev vil du altid være den første til at modtage vores gode tilbud, nyheder og spændende kampagner – og det er bestemt ikke noget du vil gå glip af

Hos e.l.f. Cosmetics elsker vi nemlig at forkæle de kunder, der deler samme passion for hudpleje og makeup, som vi gør. Vi har ofte specielle deals og rabatter, som kun vores nyhedsbrevsmodtagere kan få gavn af.

Fordele ved at være tilmeldt vores nyhedsbrev:

  • Vi har jævnligt vanvittige tilbud, og er du tilmeldt vores nyhedsbrev, er du en af de første til at gøre brug af det i vores webshop.

  • Vi er heller ikke bange for at dele ud af vores makeupartisters gode tips og tricks. Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, vil du modtage guides til f.eks. at lægge den perfekte gå-i-byen makeup eller tips til din hudplejerutine.

  • Derudover vil du også modtage rabatkoder, som vi kun deler ud gennem vores nyhedsbrev. Du vil altså være en af de heldige, der nogle gange kan få helt op til 50 % rabat på shoppen.

… Og hvilken bedre anledning til at teste de vilde farver eller produkter du har overvejet, end når der er vilde rabatter at hente. 

Få unikke fordele allerede i dag

Hos e.l.f. Cosmetics udvider vi hele tiden vores produktsortiment. Vi holder os altid opdateret på de nyeste trends og formularer inden for både makeup og hudpleje – og deler det selvfølgelig med vores unikke fællesskab, som du hurtigt kan blive en del af.