• Dage

  • Timer

  • Minutter

  • Sekunder

Black friday – 50 % på hele shoppen!

Er du klar til Black Friday 2020 hos e.l.f. Cosmetics? Ellers kan du godt begynde at gøre dig klar. Du får nemlig vanvittigt lave priser på alle produkter i webshoppen hele dagen. Ved midnat den 27. november går det løs med 50 % rabat på ALLE produkter – og tilbuddene fortsætter resten af fredagen.

Hos e.l.f. Cosmetics finder du altid et kæmpe udvalg af billig makeup i høj kvalitet. Men fredag den 27. november skruer vi endnu længere ned for priserne. Udforsk udvalget Black Friday, og gør gode julegavekup, eller forkæl dig selv med de luksuriøse produkter, der får din indre skønhed til at skinne igennem. Som altid kan du vælge mellem et stort og spændende sortiment af produkter til øjne, læber og ansigt samt makeupredskaber.

Hold øje med nedtællingen, og vær klar til at lægge i kurven fra fredag den 27. november. Du får fragt fra kun 29 kr. – og fri fragt ved køb for over 150 kr.

Velkommen til Black Friday hos e.l.f. Cosmetics.

Rabatter på alt makeup hele weekenden – køb din makeup online, og undgå Black Friday-kaos i butikkerne

Vil du undgå kø og kaos i butikkerne på Black Friday? Så bliv derhjemme foran skærmen, og gør dine indkøb i ro og mag. Webshoppen er nemlig altid åben – og tilbuddene gælder hele weekenden fra den 27.-29. november.

Black Friday hos e.l.f. Cosmetics er den perfekte mulighed for at gøre gode kup på alle de makeup-produkter, der lader din indre skønhed skinne igennem. Find den lipgloss eller contouring brush, du har ønsket dig, eller gå på opdagelse, og lad dig overraske.

Med lave priser på alle produkter er der rig mulighed for at forkæle dig selv på Black Friday. Du kan eventuelt begynde at finde dine ønskeprodukter allerede nu, så du er klar til at lægge i kurven, når kalenderen viser 27. november.

black friday makeup

Køb dine julegaver på Black Friday

Black Friday falder knap en måned inden juleaften. Derfor er dagen også den perfekte mulighed for at være ude i god tid med julegaveindkøbene – og samtidig købe dine julegaver til halv pris. Eller hvad med gaverne til pakkekalenderen?

Forkæl dem, du holder af med med luksuriøse produkter, fantastiske farver og ingredienser af høj kvalitet.

black friday makeup julegaver

Black Friday-tilbud på alt makeup til øjnene

Vil du have perfekte smokey eyes? Trænger øjenbrynene til definition, volumen eller tilretning? Eller skal der pustes fornyet liv i de trætte og mørke øjne?

Så er der gode tilbud at hente på Black Friday. Vi har nemlig Black-Friday tilbud på hele vores sortiment af øjenmakeup. Og med de mange produkter i webshoppen er der helt sikkert også det produkt, du lige står og mangler.

black friday øjenmakeup

Lidt lækkert til læberne – fra lipliner til læbestift

Vil du have velformede og fyldige læber? Eller trænger dine læber til ekstra pleje, fugt og vitaminer?

Ingen kvaler. Vi har selvfølgelig også Black Friday-tilbud på makeupprodukter til læberne. Vælg mellem lækre læbestifter, luksuriøs lipgloss og utallige andre produkter inden for læbepleje.

Find alt i makeup til læberne i de enkelte kollektioner.

black friday makeup til læberne

Alt i makeup til ansigtet på Black Friday

Du kan sagtens få sommerglød, selvom det er vinter. For e.l.f. Cosmetics har et stort sortiment af foundations, concealers og andre produkter, der holder din hud sund og smuk. Og på Black Friday skærer vi halvdelen af prisen på alle produkterne.

Se vores udvalg af:

black friday makeup til ansigt

Halv pris på makeupredskaber på Black Friday

Selvfølgelig skal du have det rigtige udstyr til at lægge din makeup. Derfor har vi også Black Friday-tilbud på alle makeupredskaber – fra powder og concealer brushes til blending sponges.

Se udvalget af makeupredskaber, og udlev din indre stylist:

black friday makeupredskaber

Cruelty-free Black Friday – undgå sort samvittighed

Der er ingen grund til at have sort samvittighed, når du handler hos e.l.f. Cosmetics – heller ikke på Black Friday. Vi er nemlig veganske og cruelty-free i hele verden, og du finder derfor altid et stort og spændende udvalg af vegansk makeup i vores webshop, og når du køber produkter fra e.l.f. Cosmetics i butikkerne.

Black Friday i Danmark

Black Friday kommer fra USA, hvor den falder dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. Det betyder, at Black Friday altid ligger efter den 4. torsdag i november, hvor forlængede åbningstider og nedsatte varer skyder julehandlen officielt i gang.

Historisk set har de ofte ekstremt lave priser betydet, at der har været sort af mennesker foran butikkerne – og det skulle efter sigende være derfor, at dagen har fået sit navn.

I hjemlandet har den været en fast en del detailhandlen siden 1960’erne, men den kom dog først til Danmark i 2013, hvor de første butikker markerede dagen med tilbud på udvalgte varer.

I 2015 fik Black Friday sit officielle gennembrud i Danmark, og siden er den blevet mere og mere populær hos de danske forbrugere – og med god grund. For hvis der er noget, der kan trække folk til butikker og webshops er det udsigten til billige julegaver – eller måske bare en gave til sig selv.

Hos e.l.f. Cosmetics er vi også glade for Black Friday. Den betyder nemlig, at vi kan tilbyde dig ekstremt lave priser på de lækre, luksuriøse produkter.

Så kig forbi webshoppen den 27., 28. og 29. november til helt sorte priser på hele vores sortiment af makeup og makeupredskaber.

Det betyder, at du på Black Friday kan købe makeup, der både skåner dyrene og pengepungen.

 Du har tidligere kigget på